Разделы:

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності описує, як веб-сайт збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, які ми автоматично отримуємо, коли ви використовуєте веб-сайт, розміщений на changeua.com ( далі – «Сайт»), або які можуть бути безпосередньо надані нам вами за допомогою Сайту.

1. Персональні дані, які ви можете самостійно нам надавати

Використання Сайту не вимагає реєстрації та безпосереднього надання персональних даних, які можуть вас ідентифікувати.

У деяких окремих випадках (наприклад, конкурси, кастинги, контактні форми) ми повинні отримати ваші персональні дані і мати можливість ідентифікувати вашу особу. У таких випадках ми безпосередньо звернемо вашу увагу на це, повідомимо мету обробки таких персональних даних і будемо збирати та обробляти ваші персональні дані тільки за наявності вашої згоди у відповідності до чинного законодавства.

При необхідності надання таких персональних даних ми вказуємо вікові обмеження. Якщо ви є батьками дитини віком до 14 років, і ви вважаєте, що ваша дитина без вашої згоди надала нам свої персональні дані, що дає можливість її ідентифікувати, зв’яжіться з нами за адресою [email protected]

2. Автоматичний збір даних

Log-файли

Коли ви використовуєте Сайт може здійснюватись автоматичний збір інформації, пов’язаної із таким використанням. Так, кожного разу, коли ви відвідуєте Сайт, встановлюється з’єднання, здійснюється доступ до даних на Сайті і створюється log-файл. Він може містити:
дату і час доступу до Сайту;

IP-адресу, з якої здійснювався доступ до Сайту;

дані або ім’я файлу, до якого ви звернулися на Сайті;
кількість часу, проведеного на Сайті;
назву і версію вашого веб-браузера, операційної системи;
назву веб-сайту, з якого ви перейшли на наш Сайт.

Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сайту, з міркувань безпеки, для забезпечення стабільності роботи Сайту, а також для захисту Сайту від можливих зовнішніх атак. Окрім цього, ми можемо здійснювати статистичний аналіз цих даних.

Дані, що зберігаються у log-файлі не дають нам можливості ідентифікувати вашу особу. Вони використовуються лише для вказаних тут цілей і не передаються третім особам.

Якщо ви здійснюєте доступ до Сайту за допомогою мобільного пристрою, ми також можемо отримувати інформацію про його місцезнаходження. Ми використовуємо її, щоб встановити з яких географічних регіонів здійснюється доступ до Сайту і мати можливість запропонувати цікавий та актуальний контент. Ви можете обмежити надання інформації про місцезнаходження, скориставшись налаштуваннями служб локації вашого мобільного пристрою.

3. Файли cookies та інструменти аналітики

Файли cookies – це невеликі текстові файли, які зберігаються на вашому пристрої.
Вони використовуються для збирання анонімних даних та статистики використання вами Сайту. Файли cookies допомагають виміряти ефективність Сайту, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сайту зручнішим для вас.

Файли cookies, які ми використовуємо:

Сесійні файли cookies

Ці файли cookies існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з вашого пристрою, коли ви вимкнете його або закриєте веб-переглядач.

Постійні файли cookies

Ці файли cookies залишаються на вашому комп’ютері навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сайту, наприклад, збереження бажаної для вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити хто це і визначити вашу особу.
Ви можете відмовитися від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму веб-переглядачі:

– Для Chrome, будь ласка, відвідайте цю сторінку Google:
https://support.google.com/accounts/answer/32050
– Для Internet Explorer, будь ласка, відвідайте цю сторінку Microsoft:
http://support.microsoft.com/kb/278835
– Для Firefox, будь ласка, відвідайте цю сторінку Mozilla:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
– Для Safari, будь ласка, відвідайте цю сторінку Apple:
https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/sfri11471/mac

Зверніть увагу, якщо ви відмовитесь від використання файлів cookies, певні функції Сайту можуть бути для вас недоступні.

Файли cookies, інструменти аналітики та управління рекламою третіх осіб

На Сайті використовуються інструменти третіх осіб для аналітики та управління рекламою, зокрема:

Google Analytics, Менеджер реклами (Google Inc.), Adtelligent DSP, Adtelligent SSP.

Ці інструменти можуть використовувати файли cookie, які можуть збирати таку інформацію:

– вашу IP-адресу,

– назву і версію вашого веб-переглядача, операційної системи;

– про частоту та тривалість використання вами Сайту,

– про контент, який ви переглядаєте,

– з якого сайту ви перейшли на наш Сайт,

– на який сайт перейшли з нашого Сайту,

– іншу інформацію, яка надає можливість проаналізувати як використовується Сайт.

Така інформація є анонімною і дозволяє дослідити як ви використовуєте Сайт, не ідентифікуючи при цьому вашу особу.

Ці дані обробляються відповідними службами аналітики таких третіх осіб для цілей маркетингу, статистики, персоналізації реклами. Інструменти аналізу можуть також передавати ці дані третім особам у випадках, коли це вимагається законом, або якщо такі треті особи є обробниками даних на підставі відповідних договорів.

На основі аналізу попередніх відвідувань вами Сайту відбувається показ релевантної для вас реклами.
За цим посиланням ви можете отримати інформацію про те, як компанія Google використовує персональні дані у своїх рекламних продуктах: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Перелік постачальників рекламних технологій, які мають доступ до персональних даних відвідувачів, у зв’язку із застосуванням сервісів Google:

Google
Aarki
Adacado
Adara Media
ADEX
Adform
Adikteev
AdLedge
Adloox
Adludio
AdMaxim
Admedo
Admetrics
Adobe Advertising Cloud
AdTriba
advanced STORE GmbH
Adventori
advolution.control
affilinet
Akamai
Amazon
Amobee
Analights
AppLovin Corp.
AppNexus (Xandr) Inc
Arrivalist
AudienceProject
Aunica
Avocet
Bannerflow
Batch Media
BDSK Handels GmbH & Co. KG
Beeswax
Betgenius
Blismedia
Bombora
Booking.com
C3 Metrics
Cablato
Celtra
Centro
Cint
Clinch
Cloud Technologies
Cloudflare
Commanders Act
comScore
Crimtan
Criteo
CUBED
DataXu
Demandbase
DENTSU
Dentsu Aegis Network
Digiseg
DMA Institute
DoubleVerify
Dstillery
Dynata
EASYmedia
eBay
ebuilders
Effinity
emetriq
Ensighten
Epsilon
Essens
Evidon
Exactag
Exponential
Facebook
Flashtalking
Fractional Media
FUSIO BY S4M
Gemius
GfK
GP One
GroupM
gskinner
Haensel AMS
Havas Media France – DBi
hurra.com
IBM
Ignition One
Impact
Improve Digital
Index Exchange
Infectious Media
Innovid
Integral Ad Science
intelliAd
IPONWEB
Jivox
Kantar
Kochava
LifeStreet
Liftoff
LiveRamp
Localsensor
LoopMe
Lotame
Macromill group
MainADV
Manage.com
Marketing Science Consulting Group, Inc.
MediaMath
Meetrics
MindTake Research
Mobitrans
Mobpro
Moloco Ads
MSI-ACI
Nano Interactive
Navegg
Neodata Group
NEORY GmbH
Netflix
Netquest
Neural.ONE
Neustar
NextRoll, Inc.
Nielsen
numberly
Objective Partners
Omnicom Media Group
On Device Research
OneTag
OpenX Technologies
Optomaton
Oracle Data Cloud
OTTO
PERMODO
Pixalate
Platform161
Primis
Protected Media
Publicis Media
PubMatic
PulsePoint
Quantcast
Rackspace
Rakuten Marketing
Relay42
Remerge
Resolution Media
Resonate
RevJet
Roq.ad
RTB House
Rubicon Project
Salesforce DMP
Scenestealer
Scoota
Seenthis
Semasio GmbH
SFR
Sift Media
Simpli.fi
Sizmek
Smaato
Smadex
Smart
Smartology
Sojern
Solocal
Sovrn
Spotad
SpotX
STRÖER SSP GmbH
TabMo
Taboola
TACTIC™ Real-Time Marketing
Teads
TEEMO
The Trade Desk
Tradedoubler AB
travel audience – An Amadeus Company
Travel Data Collective
TreSensa
TripleLift
TruEffect
TrustArc
UnrulyX
usemax (Emego GmbH)
Verizon Media
Verve Group
Videology
Vimeo
Virtual Minds
Vodafone GmbH
Waystack
Weborama
White Ops
Widespace
Wizaly
ZMS

4. Надання інформації третім особам

Ми не здійснюємо передачу третім особам персональних даних, інформації, яка може бути віднесена до персональних даних, крім випадків, вказаних у цій Політиці.

Зокрема, доступ до такої інформації можуть мати треті особи, які надають нам послуги з підтримки і адміністрування Сайту, інші послуги, пов’язані із здійсненням нами господарської діяльності. Такі треті особи на підставі укладених з нами договорів зобов’язуються дотримуватись усіх вимог чинного законодавства щодо захисту персональних даних та їх конфіденційності.

5. Ваші права
Згідно Закону України «Про захист персональних даних» ви маєте право:
– знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;

– на доступ до своїх персональних даних;

– отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

– пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

– пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

– на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

– звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого верховної Ради України з прав людини або до суду;

– застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

– вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

– відкликати згоду на обробку персональних даних;

– знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

– на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.
Якщо ви знаходитесь на території ЄС, за GDPR ви маєте право:
– вимагати надання доступу до ваших персональних даних, які нами зберігаються, їх видалення або виправлення;
– бути поінформованими, яка обробка ваших персональних даних відбувається;
– обмежувати обробку ваших персональних даних;
– на портативність ваших персональних даних;
– заперечувати проти обробки ваших персональних даних;
– подати скаргу до відповідного наглядового органу.

6. Контактна інформація

Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних у зв’язку із використанням нашого Сайту, ви можете звернутись до нас за адресою: [email protected]

7. Внесення змін

Ми можемо вносити зміни у цю Політику конфіденційності. Просимо вас час від часу ознайомлюватись із цією Політикою.

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.